Heinz Lövenich - huisarts

Logo Huisartsen Spoorlaan

Huisartsen Spoorlaan Tilburg

afspraken

mededeling: hier komt binnenkort de mogelijkheid om 'Online' uw afspraken te maken.
 

spreekuur op afspraak

Het spreekuur is uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken tussen 08.00 - 11.00 uur via telefoonnummer 013 - 581 22 81 of aan de balie van onze praktijk. De assistente vraagt u naar de reden van uw komst. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is - net als de huisarts - verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

 

meer tijd?

Een afspraak bij uw huisarts duurt normaal maximaal 10 minuten. Maar heeft u meerdere klachten of vragen, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 

verhinderd

Als een reeds gemaakte afspraak niet kan doorgaan, vragen wij u dit tijdig door te geven.

 

openingstijden

De praktijk is op werkdagen open van 08.00 - 17.00 uur.
Op donderdagmiddag is de praktijk van dokter Lövenich gesloten. Voor spoedgevallen gelieve contact op te nemen met dokter Staal, Cornelstraat 1, tel nr 013.4682997.
Praktijk alleen voor spoed bereikbaar tussen 11.00 uur - 13.30 uur, ivm werkoverleg, werkzaamheden assistenten en lunchpauze.
Bellen voor uitslagen kan tussen 14.00 en 16.00 uur.

 

vakantieperiode

Omdat er minder huisartsen aanwezig zijn tijdens de vakantieperiode zijn wij net als andere huisartsenpraktijken genoodzaakt enkele maatregelen te nemen om de kwaliteit van de zorg te waarborgen. We beperken reguliere controles zoals het meten van bloeddrukken, het maken van uitstrijkjes, of het bespreken van afbouwen van medicijnen. Ook het maken van dubbele afspraken is in deze periode slechts beperkt mogelijk. Wij verzoeken u om niet-dringende zaken uit te stellen tot na de vakantiedrukte.

De receptenlijn van dokter Lövenich is in deze periode uitgeschakeld. Voor herhaalrecepten kunt u terecht bij de apotheek (met uitzondering van slaap- en kalmeringsmiddelen).