12-06-2018   Nieuwe website dokter Lovenich

Dokter Lovenich heeft een nieuwe website:

www.huisartslovenich.nl


01-06-2018   Optometrie praktijk dokter Lovenich; www.oogzorgpunt.nl

OOGZORGPUNT, eerstelijns oogzorg.

Voor de praktijk van dokter Lovenich werkt op maandag-, dinsdag- en  woensdagochtend (en soms donderdag ochtend)  mevrouw Karin Voorn als optometrist.

Zij doet oogheelkundig onderzoek indien er sprake is van diabetes mellitus, cardiovasculair risicomanagement, familiair glaucoom of overige oogaandoeningen.

Door ons nauwe samenwerkingsverband kunnen wij laagdrempelig en onafhankelijk een oogscreening uitvoeren.

Zij doet voor de diabetes ptienten de oogscreening (zg fundusfoto's) voor de RCH.

Zie website: www.oogzorgpunt.nl

Voor afspraken kunt u de praktijk van dokter Lovenich bellen: 013.5812281.


11-12-2017   Overname praktijk; naamswijziging

Beste patiënt van dokter Pijman,

Zoals u zojuist in de brief van Dokter Pijman heeft kunnen lezen gaat hij beginnen aan een nieuwe uitdaging en daarom zullen wij per 1-1-2018 met frisse zin de praktijk overnemen! Wie zijn wij?  Dokter Dommeck en dokter Groot. Vanaf 1 juni zal ook dokter Sannen het team komen versterken en dit alles met de voor u vertrouwde doktersassistentes en ondersteunend personeel.

Voor u als patiënt verandert er weinig. De bereikbaarheid van de praktijk blijft ongewijzigd. U wordt op het spreekuur gezien door enthousiaste huisartsen, waarbij we streven naar twee vaste gezichten voor u. Huisarts Groot zal met name op de achtergrond werkzaam zijn in de praktijk.

Naamsverandering. De praktijk gaat per 1-1-2018 Perron 1 huisartsen  heten. Wilt u de naamswijziging van de praktijk melden bij uw andere zorgverleners? (ziekenhuis, apotheek, Centrale Huisartsen Post)

De locatie en het telefoonnummer blijven hetzelfde:

Perron I huisartsen
Spoorlaan 374,
5038 CD TILBURG
013- 581 00 65

Stijn Dommeck; Als huisarts sta ik voor laagdrempelige en zoveel mogelijk persoonsgerichte zorg. Zorg naar de huidige standaarden en waar nodig in samenwerking met andere zorgverleners. Dit doe ik straks natuurlijk niet alleen, maar samen met ons betrokken team van Perron I huisartsen.

Leonie  Sannen; Met veel enthousiasme ga ik aan de slag bij Perron 1 huisartsen. Als huisarts hecht ik waarde aan medische zorg dicht bij huis, afgestemd op de behoefte van de individuele patiënt met aandacht voor de persoonlijke context, wensen en behoefte van eenieder.

Dick Groot; Een hoog service niveau en goede persoonlijke contacten, waarbij laagdrempeligheid en kwalitatief goede zorg een speerpunt is, vind ik als huisarts erg belangrijk.

Met dank en graag tot ziens,

Team Perron I huisartsen